streda 19. marca 2014

EXKLUZÍVNE: Siedma kapitola z EXPERIMENTU a vyhlásenie výhercu súťaže!

Vítam vás na MAWOBe, kde si dnes môžete prečítať siedmu a zároveň aj poslednú zverejnenú kapitolu z knihy EXPERIMENT - veľkého finále celosvetovo slávnej dystópie autorky VERONICI ROTH!



No nie je to úžasné, že sa dostal slovenský preklad do kníhkupectiev tak rýchlo po vydaní americkej verzie? Ani sme sa tak strašne dlho nenačakali :)

Asi vás to trochu šokuje, ale zvyšné kapitoly už online nebudú :/ Verte mi, snažila som sa to u Slovartu vybaviť, ale nechceli mi dovoliť zverejniť celú knihu :D Nechápem prečo...
Nič ale nezúfajte, Experiment si môžete zakúpiť aj v hocijakom internetovom kníhkupectve - všetky ho už majú na sklade! Na Martinuse sa dokonca nachádza v rebríčku bestsellerov na 4. mieste, čo je pre YA knihy celkovo úžasný úspech :)

Ak ste ešte o našej blogerskej akcii v spolupráci s vydavateľstvom Slovart doteraz nepočuli a uniklo vám postupné uverejňovanie kapitol na ďalších šiestich blogoch, tak vám ponúkam ich zoznam aj s presným miestom, kde ich nájdete:

Prvá kapitola - Luce
Druhá kapitola - Domčo
Tretia kapitola - Luu 
Štvrtá kapitola - Miruš
Piata kapitola - Madžgy 
Šiesta kapitola - Our Little Library

SIEDMA KAPITOLA 



Jedno rozhodnutie ŤA MÔŽE ZMENIŤ 
Jedno rozhodnutie ŤA MÔŽE ZNIČIŤ 
Jedno rozhodnutie SPEČATÍ TVOJ OSUD 

Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?

Nezabúdajte, filmové spracovanie Divergencie má u nás na Slovensku premiéru 8. MÁJA! (Na Deň víťazstva nad fašizmom...)

No dobre, to je teda odo mňa všetko....


Alebo som ešte na niečo zabudla???


Hmmmmm......


Ahaaaaa už viem! Vy ste mali odpovedať na nejaké otázky, všakže? A výherca by dnes mal dostať jednu z kníh zo série Divergencia ;) Tak sa teda poďme pozrieť na to, koho Slovarťáci vyžrebovali:


LENKA ĎURČEKOVÁ

je tou šťastnou čitateľkou, ktorá si môže vybrať jednu z kníh: DIVERGENCIA - REZISTENCIA - EXPERIMENT!

Leni, svoj výber spolu s poštovou adresou napíš do facebookovej správy vydavateľstvu Slovart na TOMTO MIESTE. 

Mimochodom odpovede na otázky boli (aby som nespoilerovala, napíšem to takto stroho):

1. správna odpoveď: Edward
2. správna odpoveď: Kontinuita

2 komentáre:

  1. tak strašne a urputne som sa bránila prečítaniu prvých kapitol 8D zatiaľ sa mi to darí 8D ale už si musím okamžite ísť túto knihu objednať, lebo ešte chvíľa a pokazím svoj sľub, že prečítam celú knihu naraz za deň 8D hlavne že ma čaká písanie bakalárky...no však Experiment tam nejako vopchám 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Date aj 8 kapitolu ? O.o :)

    OdpovedaťOdstrániť