nedeľa 13. novembra 2011

Veľa veľa veľa nového

People! Dnes som sa prekonala. Síce som prvú polku dňa úspešne prespala, ale druhú som zas ešte úspešnejšie venovala zveľaďovaniu môjho blogu. A tak sa stalo, že som jednak aktualizovala moju prachom zapadnutú sekciu KEDY TO VYCHÁDZA s tým, že teraz je brutálne nová a krásna a ligotavá a samozrejme sa ešte naďalej bude dopĺňať.

Ďalej! Lebo to nie je všetko, viete, keď poviem že som sa prekonala tak to fakt myslím, že som sa PREKONALA.
Urobila som stránku so ZOZNAMOM RECENZIÍ v abecednom poradí. Drbala som sa s tým asi dve hodiny tak dúfam že to náležite oceníte :)

Znovu som začala dopĺňať sekciu KNIHY, KNIHY, KNIHY, kde nájdete preklady anotácií k všelijakým knihám. Sú tam asi 4 nové a ďalej budú samozrejme pribúdať.

No a nakoniec som vytvorila akýsi ROZCESTNÍK alebo Orientačnú tabuľu (nie len) pre tých, ktorí sú tu noví a nevedia sa tu ešte dobre pohybovať. Nasmeruje vás to prakticky všade, kam potrebujete a nájdete tam aj odkazy na staré články, u ktorých som nechcela aby upadli do zabudnutia, lebo sú vrcholom mojej kreativity.

A teraz ešte krátky informačník:

Dnes je posledný deň, kedy môžete hlasovať za Rena alebo Jaca v prvom kole súbojov o titul His Royal Hotness 2011. Dnes o polnoci sa hlasovanie uzavrie a nabehne nové, medzi Adrianom a Damonom takže sa pripravte :)

Pár dní do zadu sme sa dozvedeli, kto sa pripojí k Saoirse Ronan vo filmovom spracovaní knihy Hostiteľ od Stephenie Meyer. Jareda si zahrá syn Jeremiho Ironsa - Max Irons, ktorého poznáte možno z filmu Red Riding Hood alebo z užšieho výberu v kastingu na Jaca Waylanda a Iana si zahrá Jake Abel, ktorý si po boku Alexa Pettyfera a Diany Agron zahral vo filme I Am Number Four. A tu ich máte po kope v poradí Saoirse, Max a Jake:







No a posledná, ale asi aj najlepšia správa je, že už ZAJTRA to jest v pondelok okolo obeda sa môžete tešiť na oficiálny trailer k Hunger Games!!! Normálne 2 a pol minúty, žiaden 10 sekundový teaser. Ja by som ešte nemala byť v škole, keď sa to objaví, takže to tu hneď uverejním.

No a to je na dnes všetko. Nezabudnite sa zajtra zastaviť zahlasovať :)

5 komentárov:

  1. Ježíši ne! To s tím výběrem herců do Hostitele dělají schválně? :/ A teda páni, udělala si tu vážně kus práce... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kacennnka: snáď si zvykneme...osobne mi nevadí pozerať sa na Ironsa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa je tento výber skvelý...len, nebola Wanda tmavovlasá?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wanda bola myslím zo "slizu" a vlasy nemala ale hej, Mel bola bruneta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já proti hercům samotným nic nemám, jenom mi do tech rolí nesedí. :) Ale snad si zvyknu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť