štvrtok 17. marca 2011

Poznáme filmovú Katniss!

The Wrap včera exkluzívne oznámilo, že najhorúcejšia hollywoodska rola týchto mesiacov bola obsadená! Dlho sa špekulovalo, kto bude hrať hlavnú hrdinku jednej zo svetovo najúspešnejších YA sérií Hunger Games, Katniss, až kým sa to včera definitívne neuzatvorilo podpisom zmluvy. A kto že je tá šťastná dievčina, ktorú o chvíľu bude poznať celý svet ako spasiteľku dystopickej krajiny Panem?

JENNIFER LAWRENCE!


20-ročná Jennifer bola pred rokom nominovaná na Oscara za svoju rolu vo filme Winter's Bone. V súboji o to, kto stvárni Katniss Everdeenovú zvíťazila aj nad fanúšikovskou favoritkou Kayou Scodelario alebo známymi menami akými boli Saoirse Ronan, Emma Roberts, Hailee Steinfeld alebo Abigail Breslin.

Obsadenie 20-ročnej herečky do roly 16-ročnej Katniss je podľa mňa dobrým ťahom, nakoľko štúdio teraz môže zvažovať mužské postavy Peetu a Gayla vo vyššej vekovej skupine, kde je podstatne lepší výber :)

V najbližších dňoch by sme mohli očakávať ďalšie menšie správy týkajúce sa obsadenia Lawrencovej, no pokiaľ to nebude nič podstatné, budem o nich iba tweetovať. Ak máte záujem dostávať aktuálne správy ohľadom filmovania Hunger Games, The Mortal Instruments ako aj iné novinky, môžete ma nasledovať na TWITTERI

PS: Nie, vážení a milí, nemáte nič so svojimi monitormi. Jennifer Lawrence je...blond.

3 komentáre:

  1. Pokud by se - ne, doufám že můžu říct AŽ - obarvila na hnědou barvu vlasů, snad to bude dobré...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne toto som chcela napisat aj ja len nech to nie je blondinka ale mne sa Judit aj tak najviac pacila ta baba co si tu dala ako ukazku fanmade asi takto sa to pise uplne sadla na Katniss

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je vo filme hra herec co hral postavu Hitman supiss skoda ze ma vlasy ako holohlavy bol super

    OdpovedaťOdstrániť