piatok 21. januára 2011

Novinky o filme City of Bones (Mesto z kostí)! *UPDATE*

Je to len chvíľka, čo celý Twitter začal byť preplnený jednou jedinou správou v tisíckach znení a stovkách jazykoch:

Alexovi Pettyferovi bola po mesiacoch, čo mesiacoch, rokoch! našich modlitieb a želaní ponúknutá úloha Jaca Waylanda vo filmovej adaptácii megaúspešnej knižnej série Nástroje smrti!!! 

Čo z toho vyplýva? Že naše modlitby pokračujú ďalej, pretože teraz nastáva chvíľa napätia kedy budeme všetci čakať, či Alex ponuku príjme alebo odmietne. Od tejto chvíle je to už len a len na ňom a na tom, či bude mať záujem a hlavne čas.
Riaditeľ filmovej spoločnosti Screen Gems sa údajne nechal počuť, že ak Alex ponuku odmietne, film nemusí byť natočený vôbec, nakoľko on je podľa neho jediný, kto sa na Jaca perfektne hodí (povedzte mi niečo, čo neviem). Avšak ja by som si z tohto vyhlásenia nerobila príliš ťažkú hlavu, pretože všetci dobre vieme, ako ľahko sa rodia klebety alebo čo všetko sú niektorí ľudia schopní povedať ak im to bude hrať do karát. Jednoducho treba čakať čo bude ďalej a teraz už príliš nešpekulovať.

Viac informácii o tejto radostnej novine (teda aspoň pre mňa, viem že nie každý bude spokojný s Alexom ako Jacom) si môžete nájsť u Seesen

*UPDATE*


Toto pred malou chvíľou poslala Cassie na svojom blogu:


I wanted to wait till I could have an official chat with the studio folks before I said anything, so my small contribution is: I know Alex has met with the director, Scott Stewart, several times; I know he screened Scott's movie, Priest, and loved it; I know he read the TMI books over the holidays and really liked them and liked Jace, and his representatives are negotiating making a deal for the role of Jace. At this point it's all about the deal, which really doesn't have anything to do with me, so I stand back and wait for news like the rest of you.


Anyone for a game of Scrabble?


Preklad:


Chcela som počkať, kým budem mať oficiálny rozhovor s ľuďmi zo štúdia než niečo poviem, takže môj malý prídel informácií znie: Viem, že Alex sa stretol s režisérom, Scottom Stewartom niekoľkokrát; viem, že si prezrel Scottov film, Priest, a veľmi sa mu páčil; viem, že cez prázdniny čítal knihy The Mortal Instruments a že Jace sa mu naozaj pozdáva a jeho zástupcovia momentálne vyjednávajú podmienky dohody pre úlohu Jaca. V tomto momente je to všetko o dohode, čo naozaj nemá nič spoločné so mnou, takže sa držím v úzadí a čakám na novinky tak, ako vy ostatní.


Má si niekto chuť zahrať Scrabble?

Takže len aby ste vedeli, veci sa naozaj dejú a Alex očividne záujem o úlohu Jaca MÁ! Ak sa obidve strany dohodnú (čo si myslím že sa dohodnú ale oficiálne sa vždy musia absolvovať všetky povinné kroky), bude to asi prvýkrát v histórii, čo mali fanúšikovia tak obrovské slovo pri výbere herca do filmu.
O všetkých novinkách vás budem informovať.

7 komentárov:

  1. Ach Bože, sláva! Takmer som dostala infarkt, keď som to videla, aj keď nakoniec je to len ponúknuté, ale.. pochopili! *yoooosh*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko, čo sa dostane von k nám je už len prísne regulovaná a upravená forma informácii v takom znení, ako to najviac vyhovuje povolaným osobám. To, že Alex dostane ponuku na rolu sa neudeje len tak cez noc, že režisér sa jedného dňa zobudí a povie si, že Alex by bol na úlohu Jaca dokonalý. Ako sami vidíte z update, Alex čítal knihy už pred mesiacom, negociácie prebiehajú už dlhšiu dobu a to, čo nám včera poskytli bolo len na navnadenie. Určite by nám nič podobné nepovedali, ak by si neboli na 99% istí, že Alex do toho pôjde. Predbežné informácie o všetkých možných hercoch, ktorým sú úlohy v procese kastingov (na hocijaký film) poskytnuté sa nikdy nedostávajú na povrch a už vôbec nie s požehnaním režiséra alebo riaditeľa filmovej spoločnosti. Takže verte mi, Alex je už takmer hotová vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nooo tak to sem vážně ráda kdo jiný než Alex by se na Jace hodil ať sem přemýšlela jak jsem přemýšlela vždycky mi z toho vyšel jenom Alex :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to tady... je to tady... A já jsem to věděla první! :D A rozdýchávala jsem to dlouho :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! The Dream become True! :D A ešte sme sa o tom bavili... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasná novinka. Musíme doufat ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť