nedeľa 26. septembra 2010

VAMPIRE ACADEMY BOOKS AND JEWELRY GIVEAWAY!


Radi by ste mali doma (takmer) kompletnú sériu Vampire Academy pozostávajúcu zo zatiaľ všetkých publikovaných kníh? A chceli by ste k tomu získať ešte niečo navyše?
Paperback Dolls usporiadali skvelú súťaž, kde toto všetko môžete vyhrať! 
Pre vstup do súťaže vám stačí vyplniť formulár kde uvediete meno a vašu mailovú adresu, ale šance si môžete zvýšiť aj rôznymi ďalšími spôsobmi. 
Spolu s knihami získate aj krásny prívesok v štýle Vampire Academy z oficiálnej VA kolekcie:





Myslím, že ďalšie moje kecy sú už zbytočné, ak máte záujem súťažiť, presuňte sa na nasledujúcu stránku. Všetkým vám držím palce! :)


 

2 komentáre:

  1. To zní zajímavě, už dlouho přemýšlím o tom, že bych si ji zkusila sehnat. :)
    Akorát jsi se v nějakém starším článku zmiňovala o tom, že by měli vyjít Oškliví a bohužel, když jsem byla dnes v knikupectví, neshnala jsem ji, nemají jí prá ani na skladě. :(
    Taky se jakkoliv snažím sehnat knížky Laurell K. Hamiltonové, taktéž bez úpěchu. :(
    Mimochodem, pokouším se číst Evernight od Claudie Gray.. No, neměla jsem zatím moc času, takže jsem přelouskala sotva pár stránek. :D Akorát si zatím dohledávám každé slovíčko, abych věděla jeho přesný význam a potom ho bez problému přeložila v další větě. :) Tak uvidím, jak to půjde dál. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm..tak to bude asi záležať na kníhkupectve, to kde som Ošklivých zohnala ja, bolo pomerne dosť veľké. Možno by si ešte mohla skúsiť zohnať knihu cez internet, ak nad tým stráviš trochu času, určite sa ti podarí nájsť knihu za rozumnú cenu - väčšinou tie ceny bývajú trochu nižšie oproti klasickým kníhkupectvám, takže keď potom zaplatíš za dobierku, vyjde ťa to asi rovnako...Ale aj tak si myslím, že je len otázkou času, kým sa Oškliví budú dať kúpiť všade:)
    Držím palce pri čítaní Evernight, nenechaj sa odradiť ak ti to zo začiatku nepôjde, tie slovíčka sa na teba časom nalepia ani nebudeš vedieť ako :)

    OdpovedaťOdstrániť