nedeľa 8. augusta 2010

Awesome "The Sequels" and "100 followers" giveaways - Vyhraj pokračovanie kníh Zavrhnutý a Hry o život!

Minule som spomínala niekoľko spôsobov, ako sa ľahko a pomerne lacno dostať k anglickým knihám. Teraz ma napadol ešte jeden zábavný a svojim spôsobom aj napínavý : SÚŤAŽE!
Surfovaním na internete a sledovaním zaujímavých knižných blogov sa môžete dostať k rôznym typom súťaží o zaujímavé knižné ceny.
Na jednej strane sú tu blogy spisovateľov, ktorí zvyknú usporaduvávať zaujímavé súťaže, kde môžete vyhrať skoré kópie ich ešte nevydaných kníh a na druhej knižné blogy, kde ich autori ponúkajú knihy, ku ktorým sa oni samy väčšinou dostali vďaka podobným súťažiam alebo majú plné regály a potrebujú sa ich zbaviť a podobne :) nazývajú sa GIVEAWAYS, čo v preklade znamená "dať preč" alebo "odovzdať". Na účasť v súťaži väčšinou nepotrebujete odpovedať na žiadnu otázku ani nič podobné, autori blogov si takýmto spôsobom skôr získavajú svojich nasledovateľov a čitateľov, takže väčšinou vás žiadajú, aby ste sa stali nasledovateľmi, fanúšikmi a rozšírili ďalej slovo o nich a ich blogu tak, ako to teraz o chvíľu urobím ja.

No ale dosť už rečí, pozrite si túto zaujímavú súťaž, kde môžete vyhrať hneď 7 kníh! Len na vás záleží, či bude vybraných 7 výhercov a každý z nich dostane 1 knihu alebo sa vyberie 1 výherca a ten dostane všetkých sedem kníh. Ceny sú úžasné, takže sa neváhajte zapojiť. Jedna z kníh je Crescendo, pokračovanie Hush Hush u nás známejšieho ako Zavrhnutý od Beccy Fitzpatrickovej
Tu je link:
http://withoutabookshelf.blogspot.com/2010/07/birthday-giveaway-sequels.html

edit

pridávam ešte jednu giveaway od veľmi šikovnej Nórky s krásnym blogom. ceny sú tiež veľmi zaujímavé, dokonca môžete vyhrať aj tretiu časť populárnej trilógie HRY O ŽIVOT s názvom Mockingjay
link:

http://norwegianbookgirl.blogspot.com/2010/07/100-followers-giveaway.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára